Blog

« Späť

Ak ju miluješ, ostaneš romantický

Ak ju miluješ, ostaneš romantický

Práve mi môj manžel priniesol list „od poštára“ ...Biely kancelársky papier bez obálky ??? Na druhej strane však bolo napísané niečo veľmi pekné s podpisom „Tvoj zaľúbený manžel“.

Usmiala som sa, bolo to milé a prekvapujúce – a musím povedať, že dnes- a veru ani včera  som neurobila nič špeciálne, čo by mohlo byť podnetom tejto jeho „zvláštnej akcie“.

Boh je k nám veľmi dobrý a každý deň pre nás chystá mnohé prekvapenia, maličkosti, romantické západy slnka, krásnu hviezdnu oblohu- miluje nás a nikdy neprestane- a preto ani nikdy neprestane robiť pre nás pekné veci.  Podobne by to malo platiť aj v našom manželstve.

Žienky a špeciálne manželky, ktoré sa už podarilo ich mužíčkom získať potrebujú tieto malé znamenia od svojich manželov- a muži budú isto krútiť hlavou, že takéto maličkosti a jednouché- dokonca často „cenovo nenáročné“  skutky pre nás znamenajú tak veľa.

Keď sa žena cíti ako princezná, bude sa správať ako princezná a Tebe sa podarí rozvinúť aj tú časť jej krásy, o ktorej ani ona sama netuší.

Ostať romantickým je pre muža jedným z vysnívaných prívlastkov, ktoré žena neskutočne oceňuje. Znamená to dať si námahu vybrať darček sám a nevtisnúť iba peniaze do obálky so slovami : „Kúp si, čo chceš...“, plánovať rande, prekvapiť, všimnúť si prvý jej potreby...

Náročné ? Vôbec nie- kľúčom je Tvoja modlitba za ňu- Božia láska ťa bude viesť a pomáhať Ti starať sa o vzácny dar, ktorý máš vo svojej milej. A tu je zopár tipov, ktoré možno tiež môžu pomôcť:

Ranné a večerné prekvapenia- formou malého papierika na vankúši, sms, mailu, malého kvietka na stole...- prvé po zobudení , či pre spaním , čo Tvoja milá objaví, môže byť jednoduché pekné prianie do dňa či poďakovanie, krátka modlitba, malé srdiečko, ktoré dopovie ostatné a stavím sa, že reakciou bude určite zaľúbený úsmev.

Myslím na Teba stále- level, ktorý dosiahne málo rytierov a je ženami veľmi cenený.  Znamená, že sa svojej milej krátko ozveš v strede dňa, počas nejakej aktivity, ktorú práve robíš a zavoláš alebo napíšeš IBA, aby si sa opýtal, ako sa má.  A máš 100 bodov !

Iba pre Teba- čokoláda, čipsy, zmrzka, ovocie, kozmetika, kancelárske potreby- na niečo má každá žena  slabosť. Finančne nenáročná pozornosť, ktorá určite poteší a žene dá pocítiť, že vám na nej záleží .

Pieseň, tanec , film- pustiť či zaspievať vašu obľúbenú pieseň, zatancovať si na ňu, pozrieť si romantický film – hm, žena si vás nebude môcť vynachváliť ešte na druhý deň

"Ja ťa obslúžim“- posadiť svoju milú za stôl, naliať jej pitie a nabrať jedlo (hoci ho navarila ona sama) alebo jej vložiť časopis do rúk kým zalejete kávu  – padne dobre každej princeznej v domácnosti .

Ak ju miluješ- ostaneš romantický :) 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
[...] Ak ju miluješ, ostaneš romantický [...] Čítať viac
Odoslané 5.8.2014 18:44.