« Späť

Prečo mienkotvorné mediá odignorovali protipotratovú kampaň?

Poznáte našich čerstvých poslancov - Alojz Hlina a Igor Matovič. Často im stačila ľubovoľná infantilnosť a získali si porornosť médii. Tentoraz sa však (doslovne) obuli do protipotratovej témy a Markíza, Joj či RTVS pri tom (výnimočne) chýbali. Čítajte viac na  blogu Alojza Hlinu - 13000 detských topánočiek alebo tiež na blogu Tomáša Kováčika - Jedno veľké za 13 000 malých.

 

Tak teda prečo mienkotvorné mediá odignorovali protipotratovú kampaň?

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
No budem sarkasta aspon teraz a prepáčte priatelia. Prečo by sa aj mienkotvorne média ala Nový Čas , Markiza , Joj k veci vyjadrovali .Ak večer ich produkcia obsahuje už o 20h filmy druhu Vojak , Armagedon a podobné brakové trháky. Priznám sa , že aj mne občas újde očko ved urobia okolo toho bomba reklamu.Tak ,ak prezentuju "ľhké filmy" , kde sa striedaju postele jedna za druhou , tak na čo by púšťali niečo "moralistické" .Ono to ejde dohromady.

Vôbec sa teda nečudujem , že sa nezaoberajú s tématikou "pro life".

A troška z nášho súdka:
Je nás vraj cez 64% Kresťanov.
juj ,aký to raj na Slovensku .Lenže denna realita je iná a správame sa rozporne s tým čo deklarujeme .

Faktom je že Nový Čas denne kupuje 64 % čítateľov predaných periodík a denníkov.Zaujimavé číslo 64 % Kresťanov z počtu obyvateľov SK.
64% čitateľov z denneho objemu predaných periodík.
Obsahovosť tohto dennika je pofiderná luxusné a elegantné prostitútky v obale herečiek a modeliek .Popis ,kto koho zabil a kde môžte uspokojiť svoje prípadne intímne chúťky.

Nuž ,ale je zrejme , že "všeobecnej " Kresťanskej pospolitosti toto vyhovuje a tak vlastne v tichu tolerujeme publicitu mortality a nepublicitu "Pro life".

Pardon priatelia "len sa mi prelial kalich s vínom a potrebujem si naliať čisté".

Ufff, aká náhoda v číslach ,ale prepáčte osobne na náhodu neverím .
Čítame to aj My ,ale samozrejme česť jednotlivcom.
Odoslané 28.3.2012 7:56.
Bol som v šoku, keď som zistil, že na Slovensku je ročne 13 000 interrupcií. Pozrel som si štatistiky narodených detí, čo je okolo 60 000.

Takmer každé 5 dieťa je usmrtené emoticon je to smutné, hrozné ...do neba volajúce.

Nech teda Pán požehná našu "život-podporujúcu" - západnú kultúru.
Odoslané 28.3.2012 14:06.
aj tu je vidno , čo je deklarované a čo je realita.Je Martin možné ,aby sa toto dialo v tak "Kresťanskom štáte".Žial Kresťanskom podla papiera ,ale v realite už Liberálnom.

:-(
Odoslané 28.3.2012 20:04 ako reakcia na Martin Lojek.
Jej, tento príspevok som si otvorila v nádeji, že ponúkaš nejakú teóriu prečo...
Je možné, že si len nevšimli? Alebo mali niečo "lepšie", sledovateľnejšie do éteru? Alebo im nikto nepripomenul, že sa "niečo" bude diať?...
Odoslané 29.3.2012 15:56.
nikto im nemusi pripominat, ked ide o autonehody, vybuchy a poziare. toto bolo v Ba na jednom z namesti. kto nie je slepy, ten si vsimol. takze media vidia iba co chcu vidiet.
Odoslané 30.3.2012 6:13 ako reakcia na Eva Baranovičová.