Blog

« Späť

Modlitba za záchranu manželstva

Modlitba za záchranu manželstva

Táto modlitba má pomôcť ukázať ako sa modliť za záchranu manželstva a ako sa otvoriť Božej pomoci a vedeniu.

Drahý Bože,

Odovzdávam Ti seba, svojho manžela/manželku a celé manželstvo do Tvojich rúk. Ty buď Pánom nad nami. Rozhodujem sa Ťa poslúchať a nechať konať Teba v našom vzťahu.

Prosím, odpusť mi myšlienky, slová a skutky, ktorými som sa prehrešil/a proti môjmu manželovi/ke a nášmu manželstvu. Ja odpúšťam jemu/jej každé slovo, myšlienku a skutok proti mne a nášmu manželstvu, zvlášť______________/vymenujte/.

Ďakujem Ti, že Tvoja vôľa pre nás je, aby sme mali krásne, jednotné, láskyplné a pokojné manželstvo. Zriekam sa všetkých klamstiev, ktoré sa mi snažia nahovoriť iné, zvlášť__________ /vymenujte napr. myšlienky o rozvode, o beznádeji, pochybnosti, či ste sa mali zobrať.../.

Dávam nás pod Tvoju ochranu a prehlasujem nad naším manželstvom toto Božie Slovo:

Kto pod ochranou Najvyššieho prebýva a v tôni Všemohúceho sa zdržiava, 2 povie Pánovi: „Ty si moje útočište a pevnosť moja; v tebe mám dôveru, Bože môj.“ 3 Veď on sám ťa vyslobodí z osídel lovcov a zo zhubného moru. 4 Svojimi krídlami ťa zacloní a uchýliš sa pod jeho perute. Jeho pravda je štítom a pancierom, 5 nebudeš sa báť nočnej hrôzy, ani šípu letiaceho vo dne, 6 ani moru, čo sa tmou zakráda, ani nákazy, čo pustoší na poludnie. 7 I keď po tvojom boku padnú tisíce a desaťtisíce po tvojej pravici, teba nezasiahne. 8 Budeš sa môcť dívať vlastnými očami a uvidíš, ako sa odpláca hriešnikom. 9 Lebo tvojím útočišťom je Pán, za ochrancu si si zvolil Najvyššieho. 10 Nestihne ťa nijaké nešťastie a k tvojmu stanu sa nepriblíži pohroma, 11 lebo svojim anjelom dá príkaz o tebe, aby ťa strážili na všetkých tvojich cestách. 12Na rukách ťa budú nosiť, aby si si neuderil nohu o kameň. 13 Budeš si kráčať po vretenici a po zmiji, leva i draka rozšliapeš. 14 Pretože sa ku mne pritúlil, vyslobodím ho, ujmem sa ho, lebo pozná moje meno. 15Keď ku mne zavolá, ja ho vyslyším a budem pri ňom v súžení, zachránim ho i oslávim. 16 Obdarím ho dlhým životom a ukážem mu svoju spásu. Ž 91

Ďakujem Ti za Tvoju vzácnu krv vyliatu na kríži, ktorou značím na ochranu celú našu rodinu a môjho manžela/ku.

Daj mi priateľov, ktorí mi budú pomáhať v boji za naše manželstvo. Pomôž mi nájsť odpovede a informácie / články, knihy, ľudí/, ktoré potrebujem, aby som mohol/a pomôcť obnoviť naše manželstvo.

Prosím, ukáž mi, čo mám okrem modlitby urobiť, aby som pomohol/a obnoviť naše manželstvo. /Chvíľa ticha. Pán Boh má rôzne spôsoby, ako k nám môže hovoriť. Keď chceme počuť jeho hlas, určite nájde spôsob, aby sme mu porozumeli- tak ako mladý prorok Samuel/.

Prosím Ťa, obmäkči jeho/jej srdce a ukazuj mu/jej cestu, ktorou sa má vrátiť späť. Posielaj mu/jej do cesty božích ľudí, ktorí mu budú hovoriť o Tvojej vôli pre jeho/jej život. Obnovuj v nás radosť a lásku. Urob nás svedectvom o tom, že Tebe nie je nič nemožné.

Amen

Prečítajte si svedectvo o záchrane manželstva: Záchrana manželstva- Crystalin príbeh

Prečítajte si tiež:

Ako sa modliť za záchranu manželstva

Keď padá vzťah, treba ho chytať

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
[...] Táto modlitba má pomôcť ukázať ako sa modliť za záchranu manželstva a ako sa otvoriť Božej pomoci a vedeniu. Drahý Bože, Odovzdávam Ti seba, svojho manžela/manželku a celé manželstvo do Tvojich... [...] Čítať viac
Odoslané 1.5.2017 16:46.
[...] Manželstvo je krásny dar, ktorý chce diabol zničiť. Používa každý spôsob, aby spôsobil aspoň malú trhlinku, cez ktorú by manželov mohol pomaličky, ale predsa úplne odlúčiť. Napriek tomu, je tu Boh,... [...] Čítať viac
Odoslané 1.5.2017 16:46.
Odporúčam tieto modlitby. Do nášho manželstva vstúpil satan a aj pomocou týchto modlitieb sa nám vzťah obnovil a mám späť moju milovanú rodinu. Žili sme bez Boha,ale Pán nás našiel, pretvoril nás oboch na svoj obraz a znovu nás spojil. Teraz prežívame neuveriteľné chvíle s Ježišom Kristom.
Odoslané 2.5.2017 8:00.
Anissa Salamun
na záchranu manželstva odporúčam bezplatné kurzy na stránke:
https://zachranamanzelstva.com/

-sú veľmi silné a účinné, založené na Božom slove
Nech Vás Pán žehná.
Odoslané 19.6.2020 10:35.
...krásne...aj ja s mojím.manželom.prežívame krízu,a vkastne ani neviem ako to mám nazvať..modlím.sa z celej sily...celá rodina je akokeby stála na časovsnej bombe a čaká kedy vybuchne a to v takej forme,že nás otec,manzel a dedo nás chce opustit a to po 34rokoch manzelstva...neuveritelne,nepochopitelne,velmi sme z toho vsetci nestastní,lebo ozaj neexistuje ani jediny dovod...no,ma sj svojho pidpirovatela,dceru,ktora pridrza jeho stranu a pozna iba verziu pravdy podanu svojim otcom...zial nebyvame v spolocnej domacnosti,ona byva na opacnom konci republiky a jej lutovsnie ockovi velmi imponuje...rozhadala sa s nsmi vsetkymi,najviac sme si to od nej nevyberanym sposobom zlizli vsetci nevinní...velmi a upenlivo prosim o modlitbu ....Pan Boh zaplat
Odoslané 20.4.2021 23:38 ako reakcia na Ondrej Faith.