Profile

Farnosť Lomnička
21 zaregistrovaných užívateľov
1 zapojených komunít
0 zapojených rodín
Miestny správca:
Mgr. Martin Pasiar
Kapláni:
Mgr. Jozef Gorčák
Kontaktné informácie

Vitajte na stránkach farnosti Lomnička

Vitajte na oficiálnych stránkach farnosti Lomnička.

 

Farnosť Lomnička je špecifická tým, že ju obývajú z 99% rómovia. Preto aj duchovná služba vo farnosti zohľadňuje túto okolnosť a je zameraná na evanjelizáciu a základy kresťanského života.

~~~~

 

Stránka má prehľadnú a jednoduchú štruktúru, aby sa návštevník dostal k potrebným informáciám. Ak ste nenašli čo ste na stránke hľadali, neváhajte použiť naše KONTAKTY.

Farnosť LOMNIČKA rešpektuje legislatívu o ochrane osobných údajov. Viac sa dočítate TU

Sväté omše máme zvyčajne takto:

Pondelok     18:00

Utorok          18.00

Streda           7:00

Štvrtok         18:00

Piatok          18:00

Sobota           8.00

Nedeľa - 9.00 a 11.00

 

Medzi nami žije veľa ľudí, ktorí majú túžbu pomáhať druhým. Ak patríš medzi nich, TU nájdeš inšpiráciu na konkrétnu pomoc.

 

Vždy v prvý piatok v mesiaci slávime svätú omšu obetovanú za našich dobrodincov. Pán Boh nám posiela veľa dobrých ľudí ktorí sa za nás modlia, obetujú a pomohli alebo pomáhajú nám tiež materiálne. O niektorých vieme, ale mnohých nepoznáme. Za nich všetkých sa modlíme a za nich a na ich úmysly obetujeme svätú omšu vždy v prvý piatok v mesiaci, prípadne niektorý z najbližších dní.

Blogy

« Späť

Tvorivosť naša každodenná

Tvorivosť naša každodenná

Väčší, menší, najmenší, každý niečo tvorí ...

Veľmi veľkým potešením naších detí a mladých je môcť si niečo vytvoriť, vyrobiť, či už pre svoje potešenie, alebo pre potešenie iných. S finančnou podporou Ministerstva kultúry SR si na krúžku tvorivých dielní, pod vedením s. Viktórie, môžu vyskúšať rôzne techniky, náročnejšie i menej náročné, prácu s rôznymi materiálmi a tí najmenší si kresila koľko sa im páči. Naše deti majú zmysel pre pestré farby, ich výrobky a kresby sú radostné a plné života.

 

Ďakujeme, ži si takto môžu rozvíjať svoju tvorivosť, učia sa trpezlivosti a  ich voľný čas má  naplnenie a konkrétny zmysel.

 

Viac foto na: Fotogaléria-2013-tvorivé dielne                     

 

 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Milé, vďaka za blog emoticon deti aj dospelí, ktorí radi tvoria, si prídu na svoje emoticon je to dobrý príklad užitočnej činnosti nie iba pre deti, to dáva radosť a je užitočné aj tým, že nás učí tvoriť a objavovať, rastie fantázia a zážitok zo spoločnej aktivity, ktorá dá viac, než to, ak kupujeme iba hotové výrobky...
Odoslané 6.1.2014 21:17.
emoticon super ze sa venujete deťom.. Každá koordinovaná činnosť ich vychováva.
Odoslané 7.1.2014 0:09.