Profile

Farnosť Lomnička
21 zaregistrovaných užívateľov
1 zapojených komunít
0 zapojených rodín
Miestny správca:
Mgr. Martin Pasiar
Kapláni:
Mgr. Jozef Gorčák
Kontaktné informácie

Vitajte na stránkach farnosti Lomnička

Vitajte na oficiálnych stránkach farnosti Lomnička.

 

Farnosť Lomnička je špecifická tým, že ju obývajú z 99% rómovia. Preto aj duchovná služba vo farnosti zohľadňuje túto okolnosť a je zameraná na evanjelizáciu a základy kresťanského života.

~~~~

 

Stránka má prehľadnú a jednoduchú štruktúru, aby sa návštevník dostal k potrebným informáciám. Ak ste nenašli čo ste na stránke hľadali, neváhajte použiť naše KONTAKTY.

Farnosť LOMNIČKA rešpektuje legislatívu o ochrane osobných údajov. Viac sa dočítate TU

Sväté omše máme zvyčajne takto:

Pondelok     18:00

Utorok          18.00

Streda           7:00

Štvrtok         18:00

Piatok          18:00

Sobota           8.00

Nedeľa - 9.00 a 11.00

 

Medzi nami žije veľa ľudí, ktorí majú túžbu pomáhať druhým. Ak patríš medzi nich, TU nájdeš inšpiráciu na konkrétnu pomoc.

 

Vždy v prvý piatok v mesiaci slávime svätú omšu obetovanú za našich dobrodincov. Pán Boh nám posiela veľa dobrých ľudí ktorí sa za nás modlia, obetujú a pomohli alebo pomáhajú nám tiež materiálne. O niektorých vieme, ale mnohých nepoznáme. Za nich všetkých sa modlíme a za nich a na ich úmysly obetujeme svätú omšu vždy v prvý piatok v mesiaci, prípadne niektorý z najbližších dní.

Blogy

« Späť

Púť do Levoče

Púť do Levoče

Svoju veľkú úctu a lásku k Panne Márii sme aj v tomto roku prejavili putovaním k Matke do Levoče. Skupina asi 20 mladých ľudí spolu s p. farárom Záhradníkom a s. Viktóriou putovali už od rána do Levoče pešo cez hory. Ponáhľali sa za Máriou tak ako ona kedysi za Alžbetou. Im to trvalo trošku kratšie, od rána do večera, lebo vzdialenosť medzi Lomničkou a Levočou je predsa len o niečo kratšia. Približne 90 ľudí sa do Levoče priviezlo autobusmi a to ešte nepočítame tých, ktorí tam pricestovali vlastnými autami. Matka nás zhromažďuje okolo seba, či už tá naša pozemská alebo tá naša nebeská. Ďakujeme Márii za jej volanie k sebe, lebo pri nej sa ciítime v bezpečí.  Ona nám ukazuje cestu vpred, k Synovi, ktorý za nás položil život a daroval nám vykúpenie z hriechu.