Blogy

« Späť

Bezpečnosť na internete - aj pre kresťana

Bezpečnosť na internete - aj pre kresťana

Dnes mnoho ľudí navštevuje internet. Zvlášť mladí ľudia môžu nájsť na internete veľa dôležitých a zaujímavých informácií. Mnohí chodia na internet kvôli zábave. No je na ňom aj veľa nebezpečenstiev. Keď si vieme dať pozor, môže byť naše pôsobenie na internete pre nás pomerne bezpečné. Ako na to?...

   Škola, kurzy... Niektorým to znie nepríjemne. Ale nové informácie môžu byť veľi dôležité, a ich poznanie nás môže ochrániť od mnohých ťažkostí a nepríjemností. Aj keď sú v inom jazyku. Bezpečnosť na internete je záležitosť, ktorá sa týka všetkých - aj kresťana. 
   Dnes sadá človek, zvláš mladý, často ku internetu. Hľadá informácie, ktoré by mu pomohli vyriešiť nejaký problém.
Hľadané informácie sú často v inom jazyku. Myslím, že my - Slováci - máme blízko ku slovanským jazykom. Najbližším jazykom ku slovenčine je čeština. Na internete je možné veľa informácií zistiť aj v češtine, ktorá je blízka ku slovenčine. 
Pred časom som našiel jeden český portál so zaujímavými študijnými kurzami. Je to http://www.seduo.cz . Niektoré sú zadarmo.
  Takým je aj kurz https://www.seduo.cz/7-lekci-ktere-z-tebe-udelaji-mistra-internetove-bezpecnosti , ktorý odporúčam všetkým mladým kresťanom, ktorí sú aktívni na internete. Kurz je možné urobiť ZADARMO a ukončiť absolvovaním záverečného testu. Ak ho urobíte na 80% dobre, tak získate Certifikát o jeho absolvovaní. Zvládnutie a používanie znalostí z tohto kurzu Ti môže pomôcť ochrániť sa od mnohých nebezpečenstiev na internete. Nikto, ani kresťan, nepotrebuje zbytočné problémy ani na internete. 
   Tak neváhaj, a absolvuj ZADARMO kurz :https://www.seduo.cz/7-lekci-ktere-z-tebe-udelaji-mistra-internetove-bezpecnosti
 
   Som presvedčený, že neoľutuješ !...

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Ďakujem pekne, Miroslav, za ponuku kurz seduo
Odoslané 25.8.2018 17:54.

Značky blogov