Дневники

« Назад

Zbierka duchovnej poézie ZDARMA

Zbierka duchovnej poézie ZDARMA

K dispozícii možnosť ZADARMO si stiahnuť zbierku duchovnej poézie ,,Nebeské znelky". Zbierka je vhodná aj ako darček komukoľvek na voľné zdieľanie po celom internete.

   Mnoho ľudí má rado umenie. Radi si prečítajú aj pekné básne. Poézia oblažuje srdce a povznáša ho. Obzvlášť duchovná poézia môže mnohým otvoriť cestu k milosti od nášho Dobrého Pána Boha. To je šanca, ktorú by sme nemali zanedbať.
   Podarilo sa mi napísať a vytvoriť zbierku básní s duchovnou tematikou. Básne vznikali postupne a postupne som ich uverejňoval na svojej webovej stránke: www.poezia-odmirka.webnode.sk Dozvedel som sa, že niekoľko ľudí aj vďaka nim našlo vieru. Je to Božia zásluha. Preto som ich vydal, a dal k dispozícii zbierku básní ako ebook pod názvom ,,Nebeské znelky". 
   Som presvedčený, že môžu aj vám pomocť pri vašej službe v apoštoláte, predevanjelizácii a evanjelizácii. Ebook je možné ZADARMO stiahnuť a voľne šíriť.  Z adresy:   https://www.mojakomunita.sk/documents/1673667/6904460/Nebesk%C3%A9%20znelky/abb141d2-23fc-49f3-b213-4a8a0cc42e49
 

Комментарии

javax.portlet.title.BGTCG